sábado, 14 de julio de 2012

La pressió popular impedeix el desnonament de Martí Marco

Més de 200 persones s’han donat cita a la plaça de l’Empordà, on està situat el pis, per fer costat a aquest veí cerdanyolenc. La secretària judicial ha anunciat que es suspèn el desnonament i es marcarà una nova data per a la segona quinzena de setembre.

Foto
Martí Marco celebrant la notificacíó (Foto: Xavi Olivé)
La pressió i el suport ciutadà ha aconseguit aturar aquest matí el desnonament de Martí Marco. L’eufòria es desfermava quan la secretària judicial anunciava la suspensió de la diligència i l’ajornament del desnonament per a la segona quinzena del mes de setembre.
Amb molta satisfacció per aquesta anul·lació transitòria, Marco es mostrava agraït amb la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, els seus veïns, l’Ajuntament, Càritas i tots aquells ciutadans que li estan ajudant a fer front a aquesta situació.
Martí Marco confia que aquests dos mesos de marge dels que disposa li permetin ara negociar amb l’entitat bancària. Marco espera que Bankia s’avingui a parlar i assenyala com a una bona opció la possibilitat de pagar un lloguer social pel seu actual habitatge.
Emparat per veïns, amics, entitats i la majoria de partits polítics de la ciutat, Martí Marco s’ha mostrat esperançat pel que fa al seu futur i el de la seva família. S’ha obert així una nova via que Marco confia es repeteixi en altres casos de desnonaments previstos a la ciutat.

Suports ciutadans i polítics
Regidors de la gran majoria de grups municipals i partits polítics de la ciutat també han volgut ser presents en l’acte de desnonament, alguns d’ells amb la presència de dirigents nacionals, com el diputat al Congrés dels Diputats, Joan Tardà, i el diputat al Parlament de Catalunya per Solidaritat Catalana per la Independència, Toni Strubell. Ambdós s’han solidaritzat amb la història de Marco.
La data de desnonament de Martí Marco s’haurà de concretar en els pròxims dies però, segons ha notificat la secretària judicial, es durà a terme la segona quinzena del mes de setembre. Ara, la propera data de desnonament serà el 25 de juliol de la veïna de Montflorit Ana María Sánchez.

Font: Cerdanyola Crida

No hay comentarios:

Publicar un comentario