sábado, 25 de febrero de 2012

La PAH es reuneix a Barcelona amb la Relatora Especial sobre Dret a l'Habitatge de l'ONU

Dijous que ve 1 de març, la PAH es reuneix amb la Relatora Especial sobre Dret a l'Habitatge de Nacions Unides, Raquel Rolnik.


Si ets una persona afectada per una execució hipotecària i / o un desnonament, vine a explicar en primera persona la teva situació.

Porta la denúncia del teu cas per escrit amb dues còpies, així farem un dosier que lliurarem a la Relatora perquè conegui de primera mà el drama i la injustícia que estan sofrint milers de famílies. Si no pots venir, envianos igualment el teu cas per escrit al mail pah@afectadosporlahipoteca.com i ho afegirem al dossier.

Fem arribar la nostra veu a Nacions Unides. Que el món sencer sàpiga la vulneració sistemàtica del dret a l'habitatge que s'està produint a l'estat espanyol.

NOTA: a més de les persones directament afectades que vulguin assistir, totes aquelles PAH, grups stopdesahucios i altres colecvtivos afins que ho desitgin poden fer-nos arribar escrits de denúncia tant de casos individuals com d'episodis repressius que hagin sofert en la defensa del dret a l'habitatge. Els inclourem també en el dossier dirigit a l'ONU. Envieu-los a: pah@afectadosporlahipoteca.com

La reunió amb la Relatora serà el dijous 1 de març, a Barcelona, a les 18h, a la seu de CONFAVC, C/ Doctor Aiguader 18 (Metre Barceloneta)

No hay comentarios:

Publicar un comentario