lunes, 10 de septiembre de 2012

Convocatòria: Aturem el desnonament del Matías 13-09-12




DIMECRES 12 SETEMBRE
A la seu de Bankia a Barcelona, concentració protesta pel desinterés de buscar una solució justa als desnonaments.


DIJOUS 13 DE SETEMBRE DE 2012.
4rt INTENT DESNONAMENT D'EN MATIAS

En Matías es un company molt lluitador i molt compromès amb la PAH, la ILP i totes les afectades, per a qui sempre treu temps per acompanyar-les en les seves lluites, no el podem deixar sol, no podem permetre que el desnonin.

Bankia patrocina el 4rt intent de desallotjament d'en Matías. Està convocada la força pública. Matias exigeix condonació i lloguer social. Aquesta setmana li han informat (Sr. Sáez de Bankia del carrer Londres) de que no li concedeixen ni la condonació ni el lloguer, així que cal seguir pressionant.

Lloc: carrer Gran de Sant Andreu, nº 470 Barcelona (Metro Torres i Bages)

Hora: 8:30h



La crisis golpeó el barrio obrero donde tenía el bar, Singuerlín - Santa Coloma de Gramanet -- y causó la disminución de los clientes. Perdió el negocio y sin ingresos no pudo pagar la hipoteca de su piso. Ahora está amenazado con la pérdida de su vivienda y con una deuda alrededor de los 120 mil euros. ¿Por qué si te quitan el piso te mantienen una deuda imposible de pagar? Matías y muchas como él, reclaman una segunda oportunidad: la sociedad debería exigirla.
Dación en pago. Alquiler social. Nueva ley de la vivienda. Stop desahucios.
Matías pide ayuda para evitar el desahucio.


RECORDEM, SIGNATURES PER A LA INICIATIVA LEGISLATIVA POPULAR:
Només alta un mes per aconseguir les 500.000 firmes per a poder presentar la Iniciativa Legislativa Popular per a intentar modificar la Llei Hipotecària en benefici de la ciutadania (Dació en pagament i lloguers socials).
A l'últim cens de juliol es van comptabilitzar més de 300.000 signatures, continuem recollint-les.
Si encara no has signat contacta amb la PAH de la vila més propera i signa!!!
Gràcies

No hay comentarios:

Publicar un comentario